O kompaniji

„Moj Kredit“ Mikrokreditna finansijska institucija je društvo ograničene odgovornosti iz Podgorice, osnovano u januaru 2020 godine. Kompanija obavlja poslove mikrokreditne finansijske institucije sa ciljem da pruži tržištu mikrokredita efikasnija rješenja kroz inovativnije proizvode i bolje uslove za klijente. Mfi Moj Kredit svoje aktivnosti obavlja sa jednom poslovnicom u Podgorici.

Misija


Postati prepoznatljiva i snažna mikrofinansijska institucija u Crnoj Gori, koja će obezbijediti finansijske i institucionalne pretpostavke za dugoročnu finansijsku podršku ciljanim klijentima na području Crne Gore. Želja nam je da putem naših kreditnih proizvoda olakšamo pristup tržištu novca crnogorskim građanima i privredi.

Vizija


Mikrokreditna finansijska institucija Moj Kredit će na dugoročnoj osnovi doprinositi smanjenju siromaštva i povećanju zaposlenosti u Crnoj Gori kroz mikrokreditiranje klijenata sa niskim primanjima koji nemaju ili imaju otežan pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Kroz društveno odgovorno poslovanje težimo da izgradimo dugoročno kvalitetne i održive odnose sa našim klijentima.